2023-ban is ünnepi díszbe öltözött iskolánk.

A Kovács Mihály Általános Iskola iskolaközössége nevében szeretném megköszönni szépen a fenyőfákat, amelyek közel 400 embernek hozzák a lelkéhez közelebb az adventi időszakban a karácsony hangulatát.


Az iskolai aulában Hajdú Róbert, a tornatermi aulában Patakiné Bodor Zita, az étkezőben lévő fenyő pedig a Tisza-tó Strand Nonprofit Kft és a Petőfi Horgászegyesület Abádszalók felajánlásával jutott el hozzánk.

2023. december 5-én fantasztikus élményben volt részük telephelyünk, a tiszaderzsi iskola diákjainak és dolgozóinak.

Mikulás előtt a Tiszaderzsi Kenguru Park nagylelkű adományainak köszönhetően rengeteg játékkal gazdagodott az iskola.

Foci labdákat, kosárlabdákat, röplabdát, ping-pong ütőket labdával és asztallal, csocsóasztalt, mini trambulint, kosárlabda palánkot, dobójátékokat kaptak a gyermekek.

Az ünnepek közeledtével Kun Anikó próbált mosolyt csalni a gyerekek arcára Sebők Zsolt közreműködésével, hogy átérezhessék az ünnep varázsát.
Közel 800 db karácsonyfadíszt ajándékozott iskolánknak.

2023. november 18-án civil kezdeményezésre Jótékonysági Erzsébet-bál volt településünkön, amelynek a bevételét az Abádszalók Kultúrájáért és Sportjáért Alapítványon keresztül a Kovács Mihály Általános Iskolának ajánlották fel a szervezők.

Ezúton szeretném megköszönni intézményünk tanulói, dolgozói és szülői közössége nevében a támogatást, amelyet iskolánk számára nyújtottak.

Nagy öröm az, amikor volt diákunk, volt szülői munkaközösségi tagunk továbbra is gondol a régi iskolájára és szervező munkájával segíti az egykori alma materét.